ADFA BEDRIJFSADVISEURS
IS NOAB-GECERTIFICEERD

GEGARANDEERDE KWALITEIT VAN DIENSTVERLENING EN ADVIES

ADFA Bedrijfsadviseurs heeft zich binnen negen maanden na de start op 1 januari 2021 gekwalificeerd als NOAB lid. NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers.

De gezamenlijke leden dragen bij aan het NOAB-kwaliteitskeurmerk. Dit NOAB-keurmerk garandeert onder andere kwaliteit van dienstverlening en actuele kennis.

Kwaliteit van dienstverlening en advies
Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven van NOAB als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden. NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst.

Actuele kennis
Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteunt NOAB haar leden met informatie en scholing op allerlei gebieden.

Sparringpartner
ADFA Bedrijfsadviseurs is je sparringpartner als het om ondernemen gaat. We kijken met je terug naar de gerealiseerde cijfers, maar liever nog kijken we met je naar de toekomst. Wat kan beter, we helpen je bij het maken van de juiste bedrijfskeuzes. Ook zijn we je graag behulpzaam bij bijvoorbeeld:

  • De aanvraag van kredieten en subsidies;
  • Het berekenen van kostprijs en uurtarief;
  • Het maken van kostprijsberekeningen;
  • De loonadministratie en de juiste salarissen voor je personeel;
  • De koers en groeiplannen van je bedrijf.

Goede contacten
Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Snelstart, banken, verzekeraars en andere partijen. Heb je een vraag waar we zelf niet deskundig in zijn, dan schakelen we een collega-kantoor in om je toch optimaal van dienst te zijn.

Zekerheid
Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

NOAB TESTIMONIALS

Meer weten of een afspraak maken?

Vraag gerust via onderstaand contactformulier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Een eerste intake is gratis.

Adres
ADFA Bedrijfsadviseurs
Toebesbrink 32, 7104CC Winterswijk
T +31 6 54 20 28 31
info@adfabedrijfsadviseurs.nl